PDA

View Full Version : Signiature Problem



Whooper
2006-02-12, 11:22
Hi there, just joined, made a few posts, put up a signiature because i saw someone with a bigger one than the one i wanted to put up.

Mine is 350 x 180 Which after having a shifty at the rules, found was too big, but this is the problem (and im getting advice so when i put up the next one i can actually display it).

I've hosted it at photobucket (.com) and i know how to link images etc, no problems there, so i've done that and put it into my signiature and then saved. Then posted and expected to see it, but it wasn't there... I went back to the edit signiature bit and it's displayed at a picture in there, yet it doesn't display on the actual board.

Is there a vetting process to get through or something? Or does the system automatically stop images that are too big?

Any Advice/help would be appreciated! Thanks!

analfan
2006-02-12, 12:21
Did you check the "Show your signature" box when you made your post?

poggy
2006-02-12, 14:50
Did you check the "Show your signature" box when you made your post?

and make sure you do this everytime you post.

Whooper
2006-02-12, 15:00
ah, that was a bit silly :)

i've been doing the quick reply... im used to other forums, where it's automatically attached!

Thanks for the help!

KGB
2006-02-23, 18:07
I had the same problem. I am using this as test.

KGB
2006-02-23, 18:08
oh...This must be kinda new. I never had to do that before.

KGB
2006-02-23, 18:08
Ok this is it. test done...:)

poggy
2006-02-23, 18:15
KGB thats to big sorry to say. Max size is 575x100.But thats a great picture.

Whooper
2006-02-23, 18:57
yeah, i had to get a new one. You're no exception!

Thanks for the help guys! If a MOD wants to Lock/Move this, go ahead... im done :)