PDA

View Full Version : Signature



SovereignAxe
2004-06-08, 22:12
For some reason my sig won't show up on the boards. I've checked all over my UserCP and can't find a button that says "show signature in posts" or something like that anywhere. What be goin' on?

Famousbabes
2004-06-09, 00:43
Check the box that says
Show Signature

It's the last box you can check after you've made your post and right before you submit the reply.

SovereignAxe
2004-06-09, 00:45
hmmm, do i have to check this every time or is it on by default now?

SovereignAxe
2004-06-09, 00:46
i guess i do

Goblin
2004-06-10, 22:37
Is there a way to default this?

SovereignAxe
2004-06-11, 00:29
according to the "sticky" in the Freeones Talk section, no